Saturday, December 17, 2005

Warmduscher

Järgnev esinduslik nimekiri on mõeldud cool`ide poolt , et mõnitada mitte-cool`e.
See on võetud ühest saksakeelsest Hamburgi trendibüroo raamatust ja ohv koors Anton Nari tõlkes. Kui kirjastused tunnevad huvi võin reeta ka raamatu nime. Eestis igatahes pole ma seda näind. Karta on, et ei hakka nägema kaa.


"Elus on piisavalt väljakutseid ja ekstreemseid situatsioone, millega hakkama saada.
Elu on karm ja ainult tugevad jäävad ellu. Kuulid tüübid käivad jääkülma dushi all, urineerivad seistes ja pargivad auto päikese kätte.

Kõik ülejäänud on : KUUMADUSHIALLPLADISTAJAD ja headaega-lehvitajad, pikivahe-hoidjad,
turvapadja-sõitjad, signalisatsioonipeded ,aspiriini-lahustajad, ujumismütsi-kandjad, verandal-päevitajad,
öösokkide-kandjad, pildiraami-puhastajad, ökoprügikasti-omanikud, lillekeste-korjajad, postmargi-niisutajad, rinnuli-ujujad, chilipipra-pelgurid, kuupäeva-üleküsijad, sissekreemitajad, sissesõitu-vabaks -hoidjad, ühe-meetri-vettehüppajad, tagavara-äratuskella-kasutajad, perekonnakokkutulekute-organisaatorid, teleka-orjad, valmistoitude-õgijad, pudeliavaja-kasutajad, fooliumis-grillijad, naise-nime-võtjad, varakult-broneerijad, klaasist-joojad, turvavöö-kinnitajad, käsiraamatu-lugejad, käekese-andjad, kinnastega-lumesõja-pidajad, salvrätiku-põlvedele-sättijad, koduukse-lukustajad, alati-telefoni-juurde -jooksjaid, metsas-mitte-suitsetajad,
pärisuunavööndis-sõitjad,võibollatajad, karussellisõitjad, tule-põlema-panejad, tule-väljalülitajad, liftis-sõitjad,
õhupumba-kaasavõtjad, hommikusöögi-moosisaia-kugistajad, porgandi-puhastajad, prügi-eraldajad, järele-andjad, ninakarvade-lõikajad, märgade-ujumispükste -vahetajad, mitte-matsutajad, oliiivi-lakkujad,
vanaema-üle-tee -aitajad, salasõna-üleskirjutajad, pizzaservade-allesjätjad, rattatee-kasutajad, vihmavarju-hoidjad, reisikindlustuse-võtjad, eskalaatoriga-sõitjad, saunas-all-istujad, varjus-parkijad, ilusa-ilmaga-jalgpallisõbrad, päevituskreemi-kasutajad, gaseerimata-vee-joojad, õlgedest-tähekeste-meisterdajad, bensiinijaamas-liitrite-lugejad, koristamata-toa-pärast-vabandajad, parim-enne-tähtaja-jälgijad ,hoiatuskolmnurkade-ülespanijad, vatipadjakeste-loopijad, hambaarstilt-tuimestuse-palujad, sebra-ületajad........jne jne."


Mul on tunne, et üks eesti-nimekiri aastast 2005 on veel puudu.
Andke teada mulle kui ideid on.
Hehe.
Would be fun ;)



p.s Malwiina, lubasin sulle seda nimekirja umbes aasta tagasi.
get my opinion for only 9.99 ;)
veneetsia psühhopaat

1 Comments:

Blogger Anari said...

Lollakas!

3:32 PM  

Post a Comment

<< Home